Italien slog England med 2-1 i sin debutmatch vid VM

Det bedömdes av alla som en "utmärkt match, spelad med klass och generositet: igår kväll slog Italien England med 2-1 i VM-debutens match." Trots den höga luftfuktigheten i Manaus -stadion, mycket fruktad, och trots frånvaron av Buffon, skadade, tog Italien hem det första, utmärkta resultatet, med ett mål av Marchisio i 35 "-minuten på ett utmärkt pass. Pirlo, stor chef för hela spelet.

© web

Efter bara två minuter, vid 37 ", kom den kalla duschen: Italien var distraherad för ett ögonblick och engelska Sturridge gjorde mål på en passning från Rooney och slog vår målvakt Sirigu. Spelet drog ut mot slutet av första halvlek, med bara några blinkningar och ett försök av Balotelli, pekar han då och då övergiven på motståndarhalvan.

Se även

Piercingnamn: alfabetet för kroppsdekoration

Tatuering bakom örat: ett nytt förföringsvapen?

Vid återupptagandet förändras inte formationen. Och det fungerar, för redan vid 50 "behöver Candreva ett kryss under målet för Balotelli, som enkelt gör Italiens andra mål. Sedan startar naturligtvis Italien ett avslappnat och inte särskilt aggressivt spel för att behålla resultatet.Och allt skulle gå tyst om det inte vore för en frispark som anförtros Pirlo, som träffar ribban och närmar sig det tredje målet, som aldrig kommer. utmärkt 2-1, det blir dags att möta Costa Rica, fredag ​​20 juni, färskt från en otrolig seger mot en Uruguay-favorit, slagen med 3-1.